Autocarul naționalei de handbal, grav accident rutier în Muntenegru

Autocarul lotului național de handbal pe plajă a fost implicat într-un grav accident rutier în Muntenegru.

UPDATE: "Autocarul Federaţiei Române de Handbal a suferit un accident în Muntenegru, la 5 km de granita cu Serbia. Toţi cei ce se aflau în maşină sunt bine, în afara oricărui pericol. În momentul de faţă sunt preluaţi de un autocar din Muntenegru pentru a ajunge la Hotelul Berane, unde vor innopta şi manca. Un autocar din România deja a plecat spre ei pentru a-i aduce mâine acasă. Am fost plăcut impresionat de ajutorul oferit de Domnul Mircea Duşa şi de Domnul Ambasador Ferdinand Nagy. De altfel, Domnul Ambasador este deja pe drum spre cei implicaţi în accident. Mulţumim! O să informăm opinia publică în momentul în care ai noştri vor ajunge acasă", a scris Dedu pe Facebook după câteva ore.

Autocarul cu care se întoarceau în ţară lotul feminin şi cel masculin de juniori, handbal pe plajă, ale României a fost implicat într-un accident în Muntenegru. Dedu, pentru News.ro: Au contuzii uşoare, a fost un şoc. Va merge alt autocar după ei.

”Nu cunosc foarte multe amănunte despre ce s-a întâmplat exact. Am înţeles că e vorba de contuzii uşoare în cazul membrilor delegaţiei noastre, mai mare ar fi fost şocul. Nu e nimeni grav. Nu ştiu dacă un tir sau ce alt vehicul a intrat în autocarul nostru sau ce s-a întâmplat. Cert este că le-am rezolvat cazare la hotel în zonă, undeva spre graniţa cu Serbia dacă am înţeles bine, iar mâine va merge alt autocar după cele două echipe”, a declarat preşedintele FR Handbal, Alexandru Dedu, pentru News.ro.

Cele două echipe de juniori ale României au participat, între 28 iunie – iulie, la Campionatul Europen de handbal pe plajă, la Ulcinj (Muntenegru), iar luni se întoarceau în ţară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel