Australia. Un instructor de echitaţie, inculpat pentru cruzime faţă de animale

Un instructor de echitaţie din Australia, căruia i-a fost interzis dreptul de practică timp de patru ani după ce s-a descoperit că deţinea instrumente de stimulare electrică a cailor, a fost pus sub acuzare, miercuri, pentru cruzime faţă de animale, informează AFP.

Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost acuzat totodată că a conspirat pentru escrocarea organizatorilor curselor de cai, dar şi de deţinere ilegală a unei arme, găsită în urma unor percheziţii desfăşurate în luna ianuarie pe două proprietăţi, a indicat poliţia australiană într-un comunicat. Potrivit televiziunii publice australiene ABC, este vorba despre instructorul de echitaţie Darren Weir.

Acestuia i s-a interzis anterior să îşi exercite profesia în statul Victoria din sudul ţării, după ce s-a descoperit că utiliza instrumente de stimulare electrică pentru creşterea performanţelor cailor. Alţi trei bărbaţi sunt vizaţi de aceleaşi capete de acuzare, cărora li se adaugă infracţiunea de deţinere de droguri. Darren Weir urmează să fie audiat la un tribunal din Melbourne în data de 23 octombrie, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel