Aurelian Pavelescu, îndemn pentru români: E vremea salvărilor personale

Liderul unui partid din România apreciază că acest popor a ajuns să-și facă "o profesie de credință din ură și răzbunare, din râs și înjurătură", iar politicienii se ciomăgesc între ei pe la televiziuni, vânându-se totodată, drept pentru care susține că cine vrea să supraviețuiască moral trebuie să se salveze singur.

Aurelian Pavelescu, președintele PNȚCD, într-o recentă postare pe Facebook, acuză ceea ce se întâmplă în prezent pe scena politică și publică, în care primează vânătoare de stat, atacul mizer, delațiunea și ciomăgelile între politcieni și crede că există o singură cale prin care românii se mai pot salva moral.

"Vanatoarea de stat, atacul mizer, delatiunea si politica. Ce e de facut?

Nu mai exista viata politica si publica. Politicienii corupti sunt vanati de justitie, iar, cei care n-ar fi, traiesc psihoza ca undeva se fabrica dosare, telefoanele sunt ascultate, ale lor si ale rudelor, prietenilor, ca primejdia este pretutindeni. Institutiile sunt blocate, oamenii de afaceri, cei care nu au ajuns in insolventa, incearca sa supravietuiasca, eventual sa-si duca banii in conturi personale, pentru ca traiesc acelasi sentiment al riscului si primejdiei.

Gabriel Berca, reținut de DNA - UPDATE

Partidele, prin liderii lor, se ciomagesc zi de zi pe televiziuni, dand vina unul pe altul, sub bagheta presedintelului, primului-ministru, fostului presedinte, vanandu-se, de asemenea: insultele, delatiunile, amenintarile, scenariile penale, cu zanganit de catuse, fac deliciul multimii, care, la randul ei, injura gros, in cor, la nimereala, pe toata lumea. Cine poate supravietui, moral, in aceasta lume? Nimeni. Un popor crestin, care a ajuns sa-si faca din ura si razbunare, din ras si injuratura o profesie de credinta. Nu stiu daca mai traieste, dar cuvintele lui, ramase pe banda magnetica, ale unui duhovnic ucenic al parintelui Ilie Cleopa, parintele Proclu, ma inspaimanta: daca "ne-a lasat in parasire Duhul Sfant"? Ca nu oamenii, actorii acestui sinistru spectacol de ura si invrajbire, ar spune parintele Proclu, au vina, ci vrasmasul, pe ei, cu siguranta, i-a lasat in parasire Duhul. Mai exista resurse in poporul "drept credincios"? Nu cred ca partidele si institutiile publice mai pot avea, pentru multa vreme, de indeplinit functia morala. E vremea salvarilor personale", a scris, joi, liderul PNȚCD, pe contul său de socializare.

Traian Băsescu, reacţie la reținerea lui Gabriel Berca de către DNA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel