Audieri la DNA în dosarul "Mita la Hidroelectrica"

Inspector DNA
Inspector DNA

Noi audieri în dosarul "Mita la Hidroelectrica". Omul de afaceri Rareș Criste este audiat la Direcția Națională Anticorupție. El ar fi încercat să mituiască mai mulți oficiali. Suma totală ar ajunge până la valoarea de 1,4 milioane de euro. 

Omul de afaceri clujean Rareş Criste este administratorul unei firme pentru care, potrivit procurorilor anticorupţie, se negocia cumpărarea de energie ieftină de la Hidroelectrica. El a venit luni, la DNA, pentru a fi audiat în dosarul de mită în care au fost arestaţi Eugen Brădean şi Ioan Mihăilă, potrivit Mediafax.

Direcția Națională Anticorupție nu a precizat dacă Criste are vreo calitate în dosar.

În 24 octombrie, Tribunalul București a decis, la propunerea procurorilor DNA, arestarea preventivă pentru 29 de zile a lui Eugen Brădean, director de trading la Hidroelectrica, şi a lui Ioan Mihăilă, fost membru în Consiliul de Supraveghere al companiei şi fost consilier al ministrului Constantin Niţă, în dosarul de mită privind vânzarea de energie. Decizia a fost contestată, însă CAB a decis definitiv menținerea măsurii preventive. Ioan Mihăilă este acuzat de dare de mită, iar Eugen Brădean, de complicitate la luare de mită şi la dare de mită.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel