Audieri Kovesi. Roxana Ciucă, jurnalistă Antena 3, decizie după ce a fost agresată de #Rezist

Bogdan Cotigă / 07 Martie 2019 / 21:11
Roxana Ciucă
Roxana Ciucă

Roxana Ciucă, jurnalista Antena 3, agresată de protestatarii Rezist când a vrut să relateze momentul ieșirii Laurei Codruța Kovesi de la Parchetul General a povestit, pentru DC News, cum agresiunile la adresa sa și a colegilor săi sunt la ordinea zilei.  

"Nu este prima dată când echipa Antena 3 nu este lăsată să își facă treaba. Episodul de astăzi este unul mai puțin violent decât în alte cazuri. Am fost injurată în cel mai urât mod posibil, scuipată și asta pentru că de obicei relatez de la evenimentele cele mai importante din domeniul justiției. Dar aceste lucruri s-au întâmplat și cu alți colegi de la Antena 3 și de la România TV.

Le-au tăiat cablurile să nu ma poată transmite, i-au îmbrâncit. Am decis mereu, ca și acum, să îi tratez cu indiferență și aștept ca jandarmii și forțele de ordine să își facă datoria și să împiedice astfel de acte. Eu imi fac treaba și nu înțeleg ce au cu mine", ne-a spus Roxana Ciuca.  

Roxana Ciucă, jurnalistă Antena 3, a fost nevoită să relateze din alt loc după audierea Laurei Codruța Kovesi fiind agresată de susținătorii fostei șefe DNA.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Tentativă de sinucidere la metrou Lujerului. Imagine șocantă care nu apare nicăieri

 

Protestatari, gest INADMISIBIL față de Ciucă, jurnalistă Antena 3. Narcisa Iorga, mesaj FURTUNOS