Aterizare de urgență a unui avion. S-au luat la bătaie din cauza unui motiv bizar

Pilotul unui avion care zbura între Dubai şi Aeroportul Schiphol din Amsterdam a fost nevoit să aterizeze de urgenţă în urma unui conflict izbucnit la bordul aeronavei după ce unul dintre pasageri ar fi refuzat să înceteze să flatuleze, informează luni Fox News.

Doi olandezi care stăteau lângă pasagerul care suferea de flatulenţă l-ar fi rugat pe acesta să înceteze, însă el a refuzat.

În urma plângerilor formulate de cei doi pasageri, însoţitorii de zbor din avionul aparţinând companiei Transavia Airlines nu ar fi intervenit, ceea ce a dus la o bătaie între bărbaţi.

În ciuda avertizărilor pilotului, altercaţia a continuat, iar avionul a fost îndreptat către aeroportul din Viena unde a aterizat de urgenţă.

Un echipaj de poliţie a urcat la bord după aterizare, iar două femei şi doi bărbaţi au fost îndepărtaţi din aeronavă.

Două surori, implicate 

Femeile, care sunt surori, intenţionează să se adreseze unui tribunal deoarece pretind că nu au fost implicate în această altercaţie, precizează sursa citată. Nora Lacchab, studentă în vârstă de 25 de ani, a declarat că scoaterea sa din avion a fost umilitoare. Nu ştiam cine erau aceşti băieţi, am avut doar ghinionul de a sta pe acelaşi rând cu ei şi n-am făcut nimic. Tot ce pot spune este că echipajul a fost provocator şi a alimentat situaţia, a declarat Lacchab pentru De Telegraph.

Toţi cei patru pasageri au fost eliberaţi din custodia poliţiei fără a fi acuzaţi. Însă cu toţii au primit interdicţie de a mai zbura cu o aeronavă a companiei Transavia Airlines.

Echipajul nostru trebuie să asigure siguranţa în zbor. Când pasagerii prezintă riscuri, ei intervin imediat. Oamenii noştri sunt antrenaţi pentru acest lucru. Ei ştiu foarte bine care sunt limitele. Prin urmare, Transavia susţine echipajul însoţitor şi piloţii, a declarat compania aeriană într-un comunicat, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel