Atenție, se fură cadavre! Cinci bărbați, cercetați

O întâmplare desprinsă parcă din filmele de groază a avut loc în luna octombrie a anului trecut. Cinci polonezi sunt acuzaţi că au furat mai multe maşini, printre care şi o dubiţă în care se aflau 12 cadavre.

[caption id="attachment_299687" align="alignleft" width="310"] Camioneta furată, în care se aflau 12 sicrie
Foto: rtv.net[/caption]

Deși au trecut câteva luni de la jaf, abia acum trei dintre suspecţi au apărut în faţa instanţei.

Cinci polonezi au furat mai multe maşini din Germania, pe care le-au adus în ţara lor, scrie rtv.net. Printre vehiculele furate se afla şi o dubiţă. Cel mai probabil, hoţii nu au ştiut în momentul jafului că în aceasta erau şi 12 sicrie cu persoane decedate.

La aproape cinci luni de la jaf, trei dintre cei cinci suspecţi au fost aduşi în faţa curţii şi acuzaţi de jaf şi profanare de cadavre. Aceştia neagă însă acuzaţiie.

Dubiţa în care se aflau cele 12 sicrie urma iniţial să ajungă la un crematoriu din Germania. Hoţii însă au abandonat sicriele într-o pădure din Polonia.

Au recunoscut parţial ce s-a întâmplat, însă nu au pledat vinovaţi pentru furtul maşinilor. Fiecare dintre ei a avut o declaraţie diferită, încercând să-şi micşoreze partea de vină, după cum a relatat procurorul de caz. Dintre cei cinci bărbaţi acuzaţi de jaful macabru, doar unul şi-a recunoscut vina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel