Atenție! Scutere electrice contrafăcute, în România

Aproximativ 1.600 de scutere electrice în valoare de peste 540.000 de euro au fost descoperite de inspectorii vamali în zona de sud a Portului Constanţa, într-un container sosit din China, marfa fiind susceptibilă a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca Formula 1 (F1), informează un comunicat de presă al Direcţiei Generale a Vămilor.

Potrivit sursei citate, inspectorii Biroului vamal de frontieră Constanţa sud, au descoperit şi reţinut, în urma controlului efectuat asupra unui container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în Cernica, judeţul Ilfov, 1.593 scutere electrice (self balancing electric scooter) în valoare de aproximativ 541.000 euro, susceptibile de a fi contrafăcute sub elementele identitare ale mărcii internaţionale Formula 1 (F1).

Conform prevederilor Regulamentului UE şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute, estimate la valoarea de piaţă de 54.000 euro, în vederea trimiterii spre expertizare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel