Atenţie la sonerie! Poşta Română aduce veşti neplăcute

Compania Poșta Română a câștigat licitația de 13 milioane de lei şi va trimite șoferilor amenzile CNAIR. Poşta Română îşi asumă o creştere cu 30% a proceselor verbale trimise.

Poșta Română va trimite șoferilor amenzile CNAIR. Poșta Română, în calitate de lider de proiect, a câştigat o licitaţie organizată de Compania Națională de Administrare A Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în valoare de 13.000.000 de lei, cu o durată de 24 de luni.

Poşta Română este asociată, în proiect, cu Zipper Services S.R.L. pentru prestarea de servicii de imprimare, anvelopare şi distribuire de procese verbale transmise contravenienţilor, de către CNAIR, se arată într-un comunicat de presă al companiei de stat.

"Ne bucurăm că am câştigat încă o licitaţie, în condiţii avantajoase pentru Poşta Română. Este un pas important spre revitalizarea companiei. Confirmăm, încă o dată, poziţia noastră de lider pe piaţa de servicii poştale, în România. Poşta Română trebuie să proiecteze o imagine de stabilitate şi performanţă, atât în piaţă cât şi în rândul angajaţilor noştri", a declarat Elena Petraşcu, Directorul General al Poştei Române.

[citeste si]

Contractul are o valoare de 13 milioane de lei şi presupune că asocierea dintre Poşta Română şi Zipper Services va asigura, pe parcursul următorilor doi ani, imprimarea, anveloparea şi transmiterea proceselor verbale întocmite de către CNAIR pentru eventualii contravenienţi. Participarea Poştei Române ca lider de proiect a oferit garanţia câştigării procedurii având în vedere experienţa vastă pe care compania o are şi certitudinea prestării acestor servicii, în condiţiile impuse de CNAIR. Totodată, prin inversarea raportului de participare, Poşta Română obţine un beneficiu de imagine, în raport cu ceilalţi competitori de pe piaţa de profil, se incheie comunicatul de presă.

Poşta Română va cumpăra 180 de mașini noi. Contractul e în valoare de 12,5 milioane de lei, iar anul viitor vrea să ia încă 250.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel