ATENTAT Paris, Champs-Elysees: Hollande, mesaj după atac

La Palatul Elysee s-a constituit o celulă de criză. Francois Hollande a susținut o conferință după atacul de pe Champs-Elysees, care a are loc cu doar trei zile înainte de alegerile prezidențiale.

Francois Hollande a transmis un mesaj de condoleanțe pentru familia polițistului ucis. Totodată, președintele Franței a subliniat faptul că forțele de ordine depun eforturi mari pentru a proteja Franța.

”Trebuie să înțelegem că forțele de ordine sunt ținta. Ele fac eforturi pentru a ține situația sub control, pentru a oferi pază și protecție francezilor. 

Acest mesaj este pentru întreaga Franță. Toate măsurile sunt luate în aceste moment pentru a eradica terorismul.

Un lucru trebuie amintit: Avem încredere că forțele de ordine își arată solidaritatea și fac eforturi mari pentru a proteja Franța.

Gândurile mele se îndreaptă către familia polițistului ucis”, a transmis președintele Franței, într-o conferință de presă.

Un polițist a fost ucis, iar alți doi au fost răniți în urma unor schimburi de focuri care au avut loc joi seară în centrul capitalei Franței, pe Champs-Elysées. Zona a fost încercuită de forțele de ordine, iar lumea a fost evacuată.

Atacul a fost revendicat de către Statul Islamic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel