Atentat la Ierusalim, într-un loc sfânt pentru musulmani

Trei atacatori au deschis focul asupra poliției care păzea unul din locurile sfinte de la Ierusalim, dar și asupra unor persoane din zonă, rănind trei israelieni înainte ca atacatorii să fie uciși de forțele de securitate, conform poliției israeliene.

UPDATE: Doi poliţişti şi-au pierdut viaţa. Iniţial, cei doi erau internaţi în stare critică. Cel de al treilea polițist rănit se află internat.

Atacatorii au sosit la locul sacru, cunoscut musulmanilor ca Sanctuarul Nobil și evreilor ca Templul Muntelui și s-au îndreptate spre una dintre porțile orașului vechi, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Luba Simri.

"Când au văzut polițiștii, au tras spre ei și apoi au scăpat spre una din moscheile din complexul Muntelui Templului", a spus Simri. "A început o urmărire, iar cei trei teroriști au fost uciși de poliție".

Simri spune că trei arme de foc au fost găsite la atacatori. 

Înregistrările video  difuzate de mass-media israeliene au arătat că mai mulți polițiști urmăresc un bărbat și îl împușcă într-un loc popular pentru turiști. Autoritățile israeliene încearcă încă să identifice atacatorii, a declarat un reprezentant al poliției, relatează Reuters.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel