Atacuri de panică, înregistrate în primele 15 minute după cutremur

Accident
Accident

Alis Grasu, șefa SABIF, a anunțat că au fost 12 apeluri pentru atacuri de panică, înregistrate în primele 15 minute după cutremur.

Alis Grasu, şefa Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), a declarat că în primele 15 minute după producerea cutremurului au fost înregistrate 12 apeluri la numărul de urgenţă, fiind vorba de cazuri de atacuri de panică.

'În primele 15 minute de la cutremur au fost 12 apeluri, în esenţă pentru atacuri de panică. Au fost şi senzaţii de lipotimie, dar tot din cauza emoţiilor. Către toate solicitările au fost trimise imediat resurse medicale, nefiind cazuri în aşteptare în acest moment', a declarat Alis Grasu, pentru Agerpres.

Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INFP) a revizuit la 5,8 pe scara Richter magnitudinea cutremurului produs duminică dimineaţa, la ora locală 3:38, în zona seismică Vrancea. Seismul a avut loc în judeţul Buzău, nu în Covasna cum a anunţat anterior INFP, iar adâncimea la care s-a produs a fost şi ea revizuită la 150 de kilometri. Cutremurul a avut loc produs în apropierea următoarelor oraşe: Nehoiu (17 km), Covasna (33 km), Întorsura Buzăului (37 km), Târgu Secuiesc (48 km) şi Vălenii de Munte (53 km).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel