Atac MORTAL. Tânăr de 17 ani, MÂNCAT de rechin

foto: Instagram @juansharks
foto: Instagram @juansharks

Un tânăr de 17 ani a fost atacat și mâncat de un rechin, în timp ce era la surf.

Un tânăr de 17 ani a decedat sâmbătă atacat de rechin pe coasta estică a Australiei, au anunţat forţele de ordine, potrivit DPA, citează Agerpres.

Potrivit declaraţiilor martorilor, adolescentul ar fi fost atacat de un rechin în timp ce practica surfingul sâmbătă după-amiază la Wooli Beach, în apropierea oraşului Grafton, situat la o distanţă de 611 kilometri nord de Sydney. Mai mulţi surfişti i-au sărit în ajutor şi l-au adus la mal pe adolescentul care sângera abundent.

I-a fost acordat primul ajutor pentru rănile grave de la picioare, dar în ciuda manevrelor de resuscitare, băiatul de 17 ani a decedat la faţa locului, a menţionat poliţia într-un comunicat.

Plajele din regiune au fost închise astfel încât poliţia şi autorităţile din domeniul pescuitului să poată ancheta tragicul incident.

Al cincilea atac mortal



Este al cincilea atac mortal al unui rechin în Australia de la începutul anului, 2020 intrând deja pe lista anilor cu cele mai grave bilanţuri ale unor astfel de incidente. Alte trei persoane au fost grav rănite de rechini, dar au supravieţuit.

Până în 2020, numărul atacurilor mortale înregistrate în zona Australiei erau de doar unul în fiecare an. Nu au existat incidente fatale în 2019.

Săptămâna trecută, un bărbat care pescuia cu suliţa a fost ucis de un rechin în largul coastelor Insulei Fraser pe coasta de est.

În iunie, un bărbat de 60 de ani care practica surful, a fost ucis de un rechin alb, cu o lungime de trei metri, în apropiere de Kingscliff, la 800 de kilometri nord de Sydney. 

În aprilie, un jandarm de 23 de ani a fost atacat şi ucis de un rechin la Marea Barieră de Corali.

În ianuarie, un scafandru de 57 de ani şi-a pierdut viaţa în urma atacului unui rechin în largul coastelor Australiei de Vest. Trupul acestuia nu a fost încă descoperit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel