ATAC MALL Polonia. Oameni înjunghiați la cumpărături

Clipe de groază aproape de România! Mai multe persoane au fost înjunghiate într-un mall din Polonia după ce un bărbat a început să îi atace cu un cuțit.

O persoană a murit, iar alte şapte au ajuns la spital. Anchetatorii au demarat o anchetă pentru a afla motivul atacului. Conform primelor informații, atacatorul ar avea probleme psihice.

"Autorul atacului este un tânăr în vârstă de 27 de ani, domiciliat în Stalowa Wola. Este cetăţean polonez", a spus Andrzej Walczyna, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Stalowa Wola.

Incidentul a avut loc către ora locală 15,00 (13,00 GMT). Agresorul a fost imobilizat de către clienții centrului comercial și predat poliției.

Poliția a mai spus că bărbatul nu era sub influența alcoolului și că el nu a avut niciodată probleme cu justiția, informează Agerpres.

Serviciile abilitate sunt în acțiune. Poliția încearcă să stabilească circumstanțele accidentului și mai ales mobilul agresorului, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului, Rafal Bochenek, citat de agenția poloneză de presă PAP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel