ATAC în Elveția. Operațiune de proporții

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Potrivit Reuters, cel puțin cinci persoane au fost rănite, două dintre ele grav, într-un atac comis de un bărbat neidentificat în Schaffhausen.

O zonă din centrul vechi al orașului Schaffhausen (cantonul Schaffhausen), cel mai nordic canton din Elveția, a fost securizată de poliție luni dimineață din cauza unei 'situații speciale', a relatat presa elvețiană, citată de publicația The Local, scrie Agerpres. 

O purtătoare de cuvânt a poliției din Schaffhausen a confirmat pentru presă că operațiunea era în curs de desfășurare, dar nu a putut furniza mai multe detalii.
Proprietarul unui magazin din zonă a declarat pentru ziarul Blick, citat de The Local, că un bărbat cu o drujbă se plimba pe străzi, iar trecătorilor și locuitorilor din zonă li s-a cerut să nu iasă din magazine și din locuințe.

O purtătoare de cuvânt pentru serviciul de salvare aeriană Rega a declarat publicației 20 Minuten că serviciul a mobilizat două elicoptere. 'Am fost alertați și de aceea presupunem că există persoane rănite', a declarat ea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel