ATAC FURIBUND la președintele Moldovei: Este obsedat și falsifică sondajele

În luna noiembrie vor avea loc alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Printre candidații înscriși în cursă se numără și primarul din Bălți, Renato Usatîi. Acesta a lansat un atac la adresa președintelui în funcție, Igor Dodon.

Primarul din Bălți, Renato Usatîi, a lansat un atac furibund la adresa președintelui Republicii Moldova, Igor Dodon. Într-o postare pe Facebook, acesta a scris: 

„Obsedat de cel de-al doilea mandat de președinte, Igor Dodon nu acceptă ideea că va pierde alegerile prezidențiale și va face orice pentru a trăi cu impresia că va câștiga. Pentru asta, falsifică toate sondajele de opinie care au fost și care vor fi realizate în perioada următoare.” Usatîi, și el candidat la prezidențiale, a făcut referire la un sondaj de opinie publicat pe siteul sondaje.md.

Igor Dodon nu a comentat aceste acuzații. Totuși, la ora actuală sondajul la care face referire Usatîi arată următoarele rezultate: Maia Sandu - 34,66% (5864 voturi), Renato Usatîi - 22,13% (3744 voturi), Andrei Năstase - 15,09% (2533 voturi) și Igor Dodon - 10,59% (1791 voturi), potrivit Deschide.md.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel