Atac armat în Londra. Intervenție de URGENȚĂ - UPDATE 3

Atac armat în Londra, chiar în centrul metropolei.

UPDATE 3 - O persoană care fuseseră rănită prin înjunghiere în atacul produs în centrul Londrei a murit vineri seară, anunţă surse medicale citate de cotidianul The Guardian.  Una dintre persoanele rănite a decedat la spital, au declarat surse din cadrul serviciilor medicale de urgenţă.

Totodată, potrivit Realitatea Plus care citează presa internațională, o a doua persoană rănită a decedat.

UPDATE 2 - Poliţia metropolitană londoneză a confirmat, vineri seară, că autorul atacului din Londra a fost împuşcat mortal de agenţii serviciilor de securitate.

"Pot confirma că în jurul orei 14.00 (16.00, ora României), poliţia a fost solicitată la un incident în care au fost înjunghiate mai multe persoane", a declarat comisarul Neil Basu.

"Un suspect a fost împuşcat de agenţii de intervenţie şi a murit pe loc", a precizat Neil Basu.

UPDATE -  Cel puţin cinci persoane au fost rănite în atacul produs vineri în centrul Londrei, au declarat surse din cadrul Poliţiei citate de postul Sky News

Știrea inițială

Potrivit BBC mai mulți bărbați au deschis focul pe London Bridge. Obiectivul a fost imediat închis de forțele de intervenție.

Există posibilitatea ca schimbul de focuri să fi fost o răfuială între mai multe persoane. Potrivit sursei citate o persoană a fost împușcată pe London Bridge. Nu există momentan informații cu privire la starea de sănătate a persoanei împușcate.

Întregul pod a fost evacuat de către forțele de ordine.

Conform agenţiei Reuters, scrie Mediafax, suspectul a fost împuşcat după ce a comis un atac cu un cuţit în care a fost rănită cel puţin o persoană.

"Poliţia a fost solicitată la ora 13.58 (15.58, ora României) în zona Podului Londrei. Au fost chemaţi şi angajaţi ai Serviciului de ambulanţă. Un bărbat a fost reţinut. Mai multe persoane au fost rănite", a transmis Poliţia metropolitană londoneză.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel