Astrid Fodor, primarul care i-a luat locul lui Iohannis, primul interviu

Astrid Fodor este primarul interimar al Sibiului după ce Klaus Iohannis și-a depus mandatul.

VEZI ȘI: Ce i-a spus Ciutacu, în direct, Andreei Crețulescu. Reacția invitaților

Astrid Fodor spune că, după plecarea lui Klaus Iohannis, îi revine o ștafetă foarte grea: "Da, este una să iei un interimat după un primar mai puțin cunoscut și alta să o preiei după primarul numărul 1 din România, cum l-aș defini eu".

Întrebată dacă Sibiul pierde după plecarea președintelui ales, aceasta a zis: "Este un câștig pentru țară. Și eu cred că acum primează țara. Nu este suficient să se dezvolte un singur oraș toată țara trebuie să înainteze. Mi-aș dori ca toată România să ajungă precum Sibiul".

Primul proiect al noului primar interimar este finalizarea proiectului de buget pe anul viitor.

"Intenția mea este de a continua ceea ce a început și ceea ce a implementat domnul Klaus Iohannis. O consider cea mai bună strategie pentru oraș. Încă nu a ajuns la final, mai sunt multe de făcut. Totul, în folosul sibianului și al acestui oraș", a mai zis Astrid Fodor.

Primarul interimar spune că a învățat foarte multe de la Klaus Iohannis: "Foarte multe. De obicei înveți de la persoane mai în vârstă decât tine. Eu am învățat de la o persoană care este mai tânără. Sunt așa de multe. În primul rând am învățat să am răbdare. În administrație trebuie să ai răbdare. Dacă vii dintr-un mediu unde lucrurile se mișcă foarte repede și vii în administrație, vezi că aici lucrurile sunt mai complicate. Procedurile sunt mai lungi, formalitățile sunt mai multe și am învățat să am răbdare", scrie Turnulsfatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel