Assange promite publicarea tuturor documentelor în cazul morţii sale neaşteptate

julian assange
julian assange

Fondatorul site-ului WikiLeaks, Julian Assange, a avertizat că, în cazul morţii sale neaşteptate sau al încarcerării pe termen lung, grupul său va face publice toate documentele diplomatice de care dispune, transmite vineri site-ul novinite.com.

„Dacă voi fi obligat, am putea merge până la extrem şi să publicăm fiecare filă la care avem acces“, a declarat Assange, într-un interviu acordat televiziunii panarabe Al-Jazeera, a cărui ultimă parte a fost difuzată miercuri noaptea.

Potrivit lui Assange, 2.000 de site-uri sunt pregătite să inunde Internetul cu informaţii dacă va fi necesar. În prezent, acestea se află sub protecţia unei parole puternice.

În acelaşi interviu, fondatorul WikiLeaks a afirmat că mulţi lideri arabi au legături apropiate cu Agenţia Centrală de Informaţii a SUA /CIA/ şi că mai multe ţări arabe au înfiinţat centre unde Washington a trimis suspecţi de terorism pentru a fi interogaţi sub tortură.

sursa: Agerpres

Citeşte şi:

Justiţia britanică: Julian Assange poate fi extrădat în Suedia. Pedeapsa cu moartea, cel mai mare risc pentru australian

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel