Arsene Wenger a dezminţit că ar fi fost contactat de Bayern Munchen

Antrenorul francez Arsene Wenger, fără angajament de la plecarea lui de la Arsenal în iunie 2018, a dezminţit că ar negocia cu Bayern Munchen, care căută un succesor pentru Niko Kovac, demis duminică după un eşec cu Eintracht Frankfurt (1-5), relatează BBC.

Wenger, 70 ani, cu trei titluri şi şapte cupe în palmares la Arsenal, a dezvăluit că nu a fost contactat de campioana Germaniei, aşa cum relata ziarul Bild: Niciodată nu aş refuza să discut cu Bayern Munchen pentru că îi cunosc pe cei de la conducere de peste 30 de ani. Am fost aproape să ajung la Bayern, cu mult timp în urmă. Dar în acest moment nu am avut discuţii cu ei. Nu au existat contacte şi nici nu ştiu dacă vor fi.

Tehnicianul francez a furnizat, pentru canalul beIN Sports, analiza meciului Bayern Munchen - Olympiakos Pireu (2-0), disputat miercuri în Liga Campionilor.

Bild a relatat că Arsene Wenger ar putea semna un contract valabil până la sfârşitul sezonului, ceea ce ar permite clubului din Munchen să caute apoi un antrenor pe termen lung, precum olandezul Erik ten Hag, de la Ajax Amsterdam.

Bayern Munchen ocupă locul 4 în Bundesliga, la patru puncte de liderul Borussia Moenchengladbach. AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel