Armata israeliană, cea mai dură lovitură din ultimii ani

Benjamin Netanyahu a afirmat că armata israeliană a dat "cea mai dură lovitură din ultimii ani" grupărilor armate palestiniene din Gaza.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a anunţat că armata israeliană a dat "cea mai dură lovitură din ultimii ani" grupărilor armate palestiniene din Gaza, într-o primă reacţie la cele mai grave violenţe între cele două tabere în conflictul israeliano-palestinian din 2014, anunţă AFP, citat de defenseromania.ro.

"Armata a reacţionat cu forţă la tirurile provenind din Gaza prin atacarea a zeci de ţinte teroriste, cea mai dură lovitură dată în ultimii ani" grupurilor armate din enclava palestiniană, a afirmat Netanyahu într-un comunicat. 

"Atunci când ne testează, ei plătesc imediat. Şi dacă vor continua să ne testeze, vor plăti scump", a mai spus premierul israelian citat de dpa. 

Gruparea islamistă Hamas care controlează Fâşia Gaza a anunţat miercuri că a ajuns la un acord de încetare a focului cu Israelul după cele mai grave schimburi de focuri între Israel şi grupările militante palestiniene după războiul din 2014. 

Citeşte mai departe pe defenseromania.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel