Arca lui Noe, reprodusă de trei miliardari în Hong Kong

Trei miliardari au reușit să reproducă Arca lui Noe, vasul care, potrivit scripturilor, ar fi fost construit în urmă cu zeci de mii de ani pentru a salva speciile, a existat doar în imaginaţia oamenilor interesaţi de misterele potopului biblic.

Arca lui Noe este creația  fraţilor Thomas, Walter şi Raymond. Cei trei arhitecți miliardari au reușit să transforme scena biblică în realitate, aceștia construind o ambarcațiune-replică ce măsoară aproape 140 de metri lungime și având 23 de metri lățime, potrivit Daily Mail.

Vasul este amplasat într-un parc din Hong Konk, iar pentru a da o notă de autenticitate atracției turistice, constructorii au amplasat  67 de perechi de animale din fibră de sticlă aparţinând aceloraşi specii pe care Noe le-a salvat de pe uscat, la îndemnul Domnului.

 Cu toate acestea, arhitecţii au dat şi o notă artistică de eleganţă ambarcaţiunii din China. Pentru ca aventura la bordul Arcei lui Noe să fie una memorabilă, vasul a fost dotat cu un restaurant exclusiv şi dormitoare de lux.

 Scopul atracţiei turistice este acela de a promova pacea şi unitatea în rândul vizitatorilor, dar şi de a transmite lumii mesajul că indiferent de dificultăţile pe care le întâmpină, tot timpul există o scăpare, aşa cum a fost Arca lui Noe pentru omenire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel