Apocalipsa, anunțată din nou. Care ar fi data sfârștiului

Adepții teoriilor conspiraționiste spun că ne-a rămas foarte puțin timp de evacuare de pe Terra, mai precis câteva luni.

Planeta X, cunoscută și ca Nibiru, a stârnit numeroase dezbateri atât printre cercetători, cât și prin adepții teoriilor conspirației. Ideea că Planeta X va aduce sfârșitul lumii, intrând în coliziune cu Pământul, e una din vremuri antice, fiind pomenită inițial de către sumerieni, cu 5.000 ani înaintea erei noastre.

Acum adepții teoriei conspirației, care presupun că NASA știe de multă vreme de existența planetei X, sunt convinși că profețiile străvechi sunt la un pas de îndeplinire.

Un canal YouTube a postat recent imagini din timpul eclipsei de lună în care susține că se vede umbra planetei Nibiru. Aceasta ar fi o dovadă că Planeta X se apropie tot mai mult de Terra și coliziunea este iminentă, potrivit DailyStar.

Cea de-a noua planetă din Sistemul nostru Solar ar avea o perioadă de rotație în jurul soarelui de 3.600 de ani, iar traseul ei de această dată ar intersecta traiectoria Pământului exact peste trei luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel