Urmărește emisiunea live


Apartament în flăcări. Locatarii au ieșit pe geam, la etajul 4 al blocului, pentru a se salva / FOTO+VIDEO

Apartament în flăcări. Locatarii au ieșit pe geam, la etajul 4 al blocului, pentru a se salva / Sursă foto: Captură Antena 3
Apartament în flăcări. Locatarii au ieșit pe geam, la etajul 4 al blocului, pentru a se salva / Sursă foto: Captură Antena 3

Un incendiu de proporţii a avut într-un bloc de locuinţe din localitatea Uricani, judeţul Hunedoara. 

Pompierii Detașamentului Petroșani şi ai Gărzii Lupeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un apartament din Uricani. Aceștia au dislocat o autospecială de stingere, o ambulanţă şi o autoscară pentru gestionarea incendiului produs într-un apartament situat la etajul 1 al unui bloc.

Imediat, au demarat procesul de evacuare a locatarilor aflaţi la această ora în apartamentele de pe scara afectată de incendiu, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

În total, au fost evacuate 4 persoane. Două de la etajul 1 şi alte 2 de la etajul 4. Aceşti locatari au fost evaluaţi de echipajul medical. Un bărbat, care prezenta arsuri la nivelul scalpului şi al braţului, a primit îngrijiri medicale. Nimeni nu a dorit să fie transportat la spital. Pompierii au reuşit limitarea incendiului la nivelul bucătăriei şi al unei camere din apartament, urmând să stabilească în orele următoare cauza generatoare a arderii, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel