Apariție controversată a purtătoarei de cuvânt a lui Donald Trump

Katrina Pierson, purtătoarea de cuvânt a polemicului candidat pentru nominalizarea republicană la Casa Albă, Donald Trump, a apărut recent la CNN pentru a discuta despre criticile lansate de șeful său la adresa fostului președinte democrat Bill Clinton, dar a atras atenția nu atât prin ceea ce a avut de spus, ci din cauza unui colier ciudat pe care-l purta la gât, alcătuit dintr-un șirag de gloanțe.

Jim Sciutto, ziaristul care i-a luat interviul, nu a rezistat și a întrebat-o pe Pierson despre colierul pe care aceasta îl purta. "Ce-i cu colierul ăsta pe care-l porți la gât?", a vrut el să știe, citează Agerpres.

Pierson a răspuns că este vorba pur și simplu de "o dovadă de sprijin pentru micile companii", o aluzie la comercianții de arme de foc.

Deși ziaristul nu a mai insistat, internauții au comentat pe larg pe Twitter apariția lui Pierson. "Colierul purtătoarei de cuvânt a lui Trump nu trebuie ratat. Viitorul colier va fi un șirag de urechi umane, se pricep să le facă și pe acestea!", a scris un utilizator al acestei rețele, în timp ce o utilizatoare o întreba pe Pierson: "@KatrinaPierson, de unde pot cumpăra acel model de colier cu gloanțe pe care l-ai purtat la CNN? Mi-a plăcut!"

Pe contul ei de Twitter, Katrina a scris că gloanțele sunt reale și sunt produe în Texas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel