Anunț DRAMATIC despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher

Apar noi date cu privire la starea de sănătate a legendei de Formula 1, Michael Schumacher, potrivit cotidianului The Independent.

'Starea de sănătate a lui Michael Schumacher este foarte tare deteriorată şi degradată. Imaginea sa este foarte diferită faţă de cea pe care o ştim de când era pe circuitul de Formula 1. S-a deteriorat mult la toate capitolele, atât organic, cât şi la nivelul musculaturii şi scheletului. Toate acestea sunt rezultatul traumei la creier pe care acesta a suferit-o', a declarat Nicola Acciari, un neurochirurg italian de renume, care se ocupă de Schumacher. Acesta a mai declarat unui ziar italian că este puțin probabil să se recupereze cu adevărat.

Amintim faptul că Michael Schumacher a suferit un grav accident la schi, în 2013. De atunci, acesta a suferit două intervenții chirurgicale în Franța. În 2014 a fost externat dintr-un spital din Elveția, iar de atunci urmează diferite tratamente de recuperare, acasă. Michael Schumacher este cel mai titrat pilot din Formula 1. Din 1991, de când a început să concureze, a câștigat șapte titluri de campion mondial (1994, 1995, 2000, 2001, 2002, 2003 şi 2004).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel