Antrenorul Universității Craiova, clipe de coșmar: Drumul, un MASACRU. Am schimbat cinci ambulanțe

Cristiano Bergodi. foto: @VoluntariFC - FB
Cristiano Bergodi. foto: @VoluntariFC - FB

Cristiano Bergodi, antrenorul echipei Universitatea Craiova, se află în izolare după ce a venit din Italia. ”Drumul a fost un masacru. Am schimbat 5 ambulanțe”, spune el. 

Noul antrenor al echipei Universitatea Craiova, Cristiano Bergodi, a ajuns miercuri dimineaţa în Bănie. Drumul de la Roma la Craiova l-a parcurs într-o zi şi jumătate. „Drumul a fost un masacru. Am schimbat cinci ambulanțe", a spus italianul, scrie Mediafax. 

Imediat după ce coborât din avion, italianul a fost preluat de forţele speciale şi escortat la centrul de carantină din Bănie. Cristiano Bergodi, noul antrenor al Universității Craiova, a spus că drumul a fost „un masacru" și că a schimbat cinci ambulanțe de la București la Craiova.

14 zile de carantină 

Bergodi a venit în Bănie însoţi de secundul său, Luigi Ciarlantini. 14 zile vor sta cei doi în carantină la un hotel de patru stele din Craiova. „Mă uit la meciul de la echipă şi pregătesc antrenamentele", a spus Bergodi.

La acelaşi hotel se află în carantină, din data de 10 mai, şi portarul oltenilor, Mirko Pigliacelli. Fostul antrenor Corneliu Papură a ales să plece de la Universitatea Craiova în plină epidemie de coronavirus. Oficialii clubului din Bănie au anunţat despărţirea de antrenor săptămâna trecută într-un comunicat pe site-ul oficial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel