Antrenorul Cristiano Bergodi, DEMISIE de la Universitatea Craiova. "Nu dau vina pe ei." Care este motivul

Antrenorul Cristiano Bergodi a anunțat că demisionează.

Cristiano Bergodică, antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, a anunțat că se gândeşte să demisioneze din funcţie, transmite Agerpres. Decizia antrenorului vine după înfrângerea cu Chindia Târgovişte (0-1).

Cel mai urât meci, am jucat slab, nu ştiu ce se întâmplă, e multă confuzie. Eu sunt antrenor şi eu sunt vinovat de acest lucru. Am avut jucători care au lipsit, dar eram convins că cine intră poate juca bine. Nu dau vina pe ei, eu am vina pentru această înfrângere, am şi probleme, mă gândesc să îmi dau demisia. Probabil fără mine echipa porneşte din nou cu altcineva. Eu cred că sută la sută îmi dau demisia., a declarat Bergodi la Digi Sport.

Cristiano Bergodi a fost numit antrenor la Universitatea Craiova pe 7 mai, când a fost numit în locul lui Corneliu Papură. Venirea sa la echipă a avut un impact pozitiv imediat, cu o serie de victorii, între care şi pe terenul campioanei en titre, CFR Cluj (3-2), iar Universitatea a jucat în ultimul meci cu titlul pe masă, la Craiova, pierzând cu 1-3 finala cu CFR. Universitatea a avut un start de sezon senzaţional, cu şapte victorii consecutive, dar apoi a pierdut acasă cu Academica Clinceni (0-1), iar după ce a câştigat în deplasare cu FC Hermannstadt (1-0) a urmat un nou eşec pe teren propriu, 0-1 cu Chindia, vineri, în etapa a 10-a.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel