Antrenor Dinamo. Când se ia decizia finală. Secundul Moga a făcut anunțul

Antrenorul secund al echipei de fotbal Dinamo, Sebastian Moga, a anunțat într-o conferință de presă când se va stabili antrenorul dinamoviștilor.

Antrenorul secund al echipei de fotbal Dinamo, Sebastian Moga, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că o decizie în ceea ce priveşte antrenorul principal va fi luată după partida cu CFR Cluj, din cadrul etapei a 3-a a Ligii I.

"Încă nu ştim ce se întâmplă la Dinamo. Până la meciul cu CFR de echipă o să mă ocup eu cu staff-ul, cu preparatorul. După meciul cu CFR o să vedem ce decizie o să ia conducerea. Normal că este o responsabilitate, dar am încredere că băieţii vor arăta altceva, că vor avea o altă atitudine în meciul acesta. Cel mai important este că Eugen Neagoe (n.r. - care a suferit un atac de cord în timpul partidei cu Universitatea Craiova de duminică) se simte bine. Va avea o perioadă de 2-3 săptămâni, o lună, în care îşi va lua o vacanţă. Ne-a transmis să fim alături de echipă, să facem tot ce depinde de noi. În continuare şi el are încredere în jucători. Am discutat cu el şi despre antrenamente pentru că nu poate să stea deoparte de ceea ce înseamnă fotbal", a declarat Moga.

Tehnicianul afirmă că jucătorii au simţit o presiune suplimentară în timpul partidei cu Universitatea Craiova, când antrenorul principal Eugen Neagoe a suferit un atac de cord.

"E o presiune şi ce s-a întâmplat cu Neagoe, dar jucătorii ar trebui să poată juca şi fără antrenor. Ei trebuie să uite de public, de tot, eu uitam când eram jucător. Nu ţineam cont de presiune. Probabil că unii au fost mai emotivi, am discutat cu ei, mergem mai departe cu speranţe", a mai spus Moga.

Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a declarat, miercuri, pentru Agerpres, că există antrenori pe care îi are în vedere pentru înlocuirea lui Eugen Neagoe la conducerea tehnică a echipei. "Vedem, există o listă de antrenori la care ne gândim", a spus Prunea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel