Antonescu: Schimbarea de către PDL a numelui şi culorii e o escrocherie

Crin Antonescu1
Crin Antonescu1

Aflat la Hunedoara, pentru a-l susţine pe actualul şef al CJ, Mircea Moloţ, președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că schimbarea de către PDL a numelui şi culorii înaintea alegerilor nu numai că este o practică pe care alte partide nu au folosit-o, ci "e o escrocherie,o ultimă încercare de a fura românii", iar acest lucru trebuie taxat prin scoaterea PDL din politică.

"Am să vă spun un lucru la care, poate, nu v-ați gândit. În 1996, Ion Iliescu și PDSR, cum se numea atunci, au candidat în alegeri, după ce conduseseră țara șase ani, și au pierdut și au trecut în opoziție. În anul 2000, Partidul Național Liberal, Partidul Național Țărănesc, care guvernaseră, au venit în alegeri și au pierdut. Țărăniștii nici n-au mai intrat în Parlament. Liberalii abia au mai intrat. În anul 2004, Adrian Năstase și PSD-ul, după patru ani de guvernare, au venit în alegeri și au pierdut alegerile și au trecut în opoziție. În 2008, Partidul Național Liberal, care guvernase, a venit în alegeri, a pierdut alegerile, a trecut în opoziție", a spus şeful PNL, adăugând că "azi de întâmplă" ceva atipic.

"Partidul care a guvernat România, adică partidul lui Băsescu, PDL portocaliu a fugit. Nu are curaj să dea piept cu alegătorii. Unde este culoarea portocaliu? Unde sunt pedeliștii? De ce ascund astăzi după verde, după nume închipuite, după nume copiate, doar doar cineva o face confuzie între Uniunea Social Liberală și Uniunea lor, a trădătorilor, nu știu exact cum se cheamă. De ce nu au curajul oamenii lui Băsescu, pedeliștii, uneperiștii, de ce nu au curajul să vină la judecata electoratului. Nici un partid n-a fost atât de lipsit de demnitate. Nici un partid n-a fost atât de lipsit de respect față de români încât să-și schimbe numele și culoarea înainte de alegeri, după guvernare", a mai declarat Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel