Urmărește emisiunea live


Antonescu, reacție din Turcia în scandalul Silaghi la DNA

crin-antonescu-
crin-antonescu-

Președintele PNL, Crin Antonescu, remarcă o campanie de discreditare dusă împotriva liberalilor, sugerând, în acest context, că momentul în care DNA a decis să ceară Camerei Deputaților avizul pentru începerea urmăririi penale pe numele fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, poate fi un izvor de suspiciuni.

”Partidul Național Liberal constată cu îngrijorare că solicitarea DNA către Parchetul General privind începerea urmăririi penale împotriva colegului nostru, Ovidiu Silaghi, vicepreședinte al partidului, a venit cu doar câteva zile înainte de termenul limită la care președintele Traian Băsescu ar fi trebuit să se pronunțe cu privire la propunerea USL pentru portofoliul Transporturilor. Apreciem această coincidență ca fiind cel puțin suspectă, cu atât mai mult cu cât președintele a insistat ca interimatul la Ministerul”, a transmis Antonescu într-un comunicat de presă.

Crin Antonescu și-a reluat concediul, la sfârșitul săptămânii trecute. Liberalul își întrerupsese vacanța pentru a lua o poziție în scandalul iscat de partidul extremist maghiar Jobbikl. Potrivit informațiilor vehiculate de presă, șeful Senatului se relaxează acum în Antalya, Turcia.

Antonescu a salutat gestul lui Silaghi de retragere a candidaturii pentru portofoliul Transporturilor.

”Dezavuez campania publică de compromitere politică a lui Ovidiu Silaghi și constat cu mâhnire că această este o continuare a numeroaselor încercări de discreditare a liderilor PNL. În același timp, adept al respectării regulilor democratice și al separării puterilor în stat, consider că justiția, ca instituție independentă într-un stat de drept, trebuie să își facă datoria și să facă lumină în privința acuzațiilor aduse vicepreședintelui PNL, Ovidiu Silaghi. În aceste zile, voi avea consultări cu liderii PNL pe acest subiect, urmând ca, în cel mai scurt timp posibil, să decidem în forul statutar nominalizarea pe care o vom transmite primului ministru Victor Ponta, pentru portofoliul Ministerului Transporturilor”, a conchis liberalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel