Antonescu neagă preluarea șefiei DNA de către Codruța Kovesi

Crin Antonescu, a afirmat, luni seară, că nu există o propunere a USL privind numirea fostului Procuror General, Codruța Kovesi, la conducerea DNA.  "Nu privesc deloc cu simpatie o astfel de ipoteză, sper să nu se dovedească plauzibilă", a susținut șiderul PNL.

"Că doamna Kovesi ar fi o propunere a USL dezmint categoric, nu cred că ar fi avut cum să fie. Neg eu faptul că USL ar fi făcut vreo propunere sau sugestie privitoare la aceşti doi procurori câtă vreme Pivniceru e ministru al Justiţiei. Nici după, USL nu are cum să facă o astfel de propunere, e prerogativa ministrului Justiţiei, nu a partidelor.

În orice caz că USL nu face propuneri pentru procuror general şi o astfel de propunere (Kovesi) nu ar fi venit. Nu pot exclude pentru că nu ştiu nici măcar dacă - probabil premierul va asigura interimatul - e un proces in care nu m-am implicat. Nu am cum să exclud pentru că singurul lucru de exclus e că eu voi asuma interimatul Justiţiei, dacă il asumam vă spuneam că e exclus. Dar nu privesc deloc cu simpatie o astfel de ipoteză, sper să nu se dovedească plauzibilă", a declarat Crin Antonescu la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel