EXCLUSIV  Animalele de companie, cifre uimitoare. Constantin Ifteme: Medicina veterinară, evoluţie

Animalele de companie
Animalele de companie

Numărul animalelor de companie a crescut, din 1989, de 30 de ori, fenomen care a dus şi la dezvoltarea domeniului medicinei veterinare.

Medicul veterinar Constantin Ifteme, invitatul lui Liviu Harbuz la emisiunea "Jungla urbană" de la DC News, a vorbit despre evoluţia pe care avut-o medicina veterinară în ultimii ani. Vorbim de o dezvoltare generată, în principal, de faptul că, după 1989, numărul animalelor de companie a crescut de aproape 30 de ori, iar în jurul acestui fenomen s-a dezvoltat o adevărată industrie, care înseamnă mâncare, accesorii, servicii.

"Cât priveşte hiperspecializarea în domeniul medicinii veterinare, modelele sunt clare şi au venit din Vestul Europei, în special din Anglia unde au standarde foarte bine definite atât în medicina veterinară dar şi în alte domenii, la fel şi în Statele Unite. Pe de altă parte, cred că şi nevoia a contribuit la acest efect.

Ştim cu toţii că, în urmă cu ani de zile, existau clienţi care plecau cu animalele să le opereze la Viena, alţii plecau la Paris. În momentul de faţă încercăm să dăm o şansă reală animalelor, dar şi proprietarilor pentru a beneficia de servicii medicale de calitate, la cele mai înalte standarde", a declarat medicul veterinar Constantin Ifteme.

Declaraţia medicului Constantin Ifteme aici:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel