EXCLUSIV  Angi Șerban: ”Guvernul fluieră în pustiu când se discută despre alegerile în două tururi”. Am aflat dacă urmează mișcări de stradă

Rareș Bogdan și Ludovic Orban
Rareș Bogdan și Ludovic Orban

Angi Șerban a transmis un mesaj tranșant privind alegerile locale în două tururi.

„Din punctul meu de vedere, PNL, în momentul de față, cumva, evită subiectul. La moțiunea de cenzură a negociat cu formațiunile politice și subiectul privind alegerile locale în două tururi. Noi am avut o acțiune cu urnele în decembrie (n.r. în decembrie 2019, organizații și mișcări civice din mai multe orașe mari ale țării au livrat un mesaj Guvernului României și reprezentanților partidelor politice: „VREM ALEGERI LOCALE ÎN DOUĂ TURURI DE SCRUTIN!").

Când am ajuns la Guvern, am primit un răspuns evaziv: o să discutăm, o să vedem. Am spus că se poate da Ordonanță de Urgență. Da, dar nu ne jucăm cu ordonanțele. În această situație, ordonanța are sens, se justifică și urgența", a spus Angi Șerban, marți, pentru DCNews.

„Încă nu am un răspuns concret cu privire la ce urmează să facem (n.r. întrebată dacă va avea loc o nouă ieșire în stradă). Cumva, trebuie să-i luăm prin surprindere. Dar, în continuare, poziția noastră este pro alegeri locale în două tururi.

Văd că, în continuare, Guvernul fluieră în pustiu când se discută despre subiectul acesta. Noi credem că alegerile locale în două tururi sunt necesare. Deci, probabil, vom mai avea ceva mișcări pe subiect", a conchis Angi Șerban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel