Andrei Andronie, fiul bancherului care a ucis doi oameni, condamnat

Andrei Andronie, fiul bancherului care a ucis doi oameni într-un accident de mașină, a fost condamnat la cinci ani și șase luni de inchisoare cu executare. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

După aproape doi ani şi jumătate de investigaţii, procurorii susţin că Andrei Traian Andronie este vinovat de ucidere din culpă, dar şi pentru că a condus băut şi a refuzat să îi fie recoltate probe biologice și au cerut ca fiecare infracţiune să fie pedepsită cu maximul prevăzut de Codul Penal. Procurorii ceruseră 14 ani de închisoare. Andrei Traian Andronie a fost condamnat, vineri,  la cinci ani și jumătate de închisoare pentru accidentul de circulație produs în 2011, pe Calea Floreasca, în care și-au pierdut viața două persoane.

Poliţiştii au încercat să-l oprească în trafic pe Andrei Andronie, în noiembrie,  pe Calea Floreasca. Urmărit de polițiști, tânărul a fugit, a lovit o altă maşină, iar impactul l-a proiectat într-un taxi oprit pe dreapta. Şoferul şi clienta acestuia, o fată de 21 de ani, şi-au pierdut viaţa.

De asemenea, instanța a mai dispus ca Andrei Andronie să plătească și 500.000 de euro către familiile celor două victime, în condițiile în care rudele acestora  au pretins despăgubiri de peste trei milioane  şi jumătate de euro. Magistrații au mai decis că fiul bancherului nu mai poate obține permis de conducere  o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei.

Andronie nu a fost prezent vineri la instanța care a decis condamnarea sa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel