Andreea Paul: Premierul Ponta e un gunoi

Andreea Paul,  prim-vicepreşedintele PDL,  a criticat manifestarea de la Sâmbra Oilor, de duminică, organizată de PSD. Aceasta  a declarat, luni, că premierul Victor Ponta este "un gunoi" şi că dacă românii nu se trezesc rapid "gunoiul va fi preşedintele ţării".

Mai mulți lideri PSD, în frunte cu premierul Victor Ponta, s-au aflat duminică în Țara Oașului, unde au participat și la la Sâmbra Oilor de la Certeze, organizată de PSD. Andreea Paul s-a arătat nemulţumită de faptul că sătmărenii "au fost obligaţi să participe la Sâmbra Oilor la cea mai frunoasă sărbătoare câmpenească de echipa PSD şi de premierul Victor Ponta".

"Trag un semnal de alarmă transmis de către sătmăreni, care au fost obligaţi să participe la Sâmbra Oilor la cea mai frumoasă sărbătoare câmpenească de echipa PSD şi de premierul Victor Ponta. Ei au fost căraţi cu autocarele alături de copii care nu au drept de vot pentru a susţine mafia roşie care a participat la Sâmbra Oilor. Este revoltător că această Sâmbră a Oilor a fost politizată până la refuzul total al democraţiei", a afirmat Andreea Paul, într-o conferinţă de presă după şedinţa BPN al PDL.

Ea a mai spus că "totalitarismul" a fost adus la Sâmbra Oilor şi a criticat faptul că economia se prăbuşeşte.

"Toate acţiunile, vorbele şi faptele premierului Victor Ponta au dus la o singură concluzie: premierul Ponta este un gunoi", a adăugat Andreea Paul.

Ea a mai spus că, dacă românii nu se trezesc rapid, "gunoiul va fi preşedintele ţării".

"Rezultatul va fi unul singur: la ceea ce se întâmplă astăzi în politica românească, dacă românii nu se trezesc rapid, gunoiul va fi preşedintele ţării", a spus Andreea Paul.

Întrebată de ce s-a aflat pe scenă la manifestarea de la Sâmbra Oilor alături de premierul Victor Ponta, Andreea Paul a spus că a urcat pe scenă pentru că a fost solicitată de oameni, fiind deputat "de Ţara Oaşului".

Citește și: Băsescu, mesaj către Ponta aflat în campanie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel