Andreea Paul, despre o problemă gravă: A sosit timpul lucrului bine făcut

Andreea Paul a semnalat o problemă gravă cu care se confruntă bucureștenii: mersul pe jos care a devenit un lucru periculos pentru oameni, trotuarele fiind pline de zăpadă.

"De la Marea Deszăpezire la Marea Derapare Bucureșteană. Mersul pe jos a devenit periculos cu adevărat, mult mai periculos decât cu mașina. Zile întregi trotuarele și parcările au fost umplute cu zăpadă de utilajele de deszăpezire pentru a fluidiza traficul pe carosabil. Nimeni nu și-a pus problema că se blochează mașinile parcate și trotuarele pentru pietoni? Pentru așa ceva în țările civilizate firmele de deszăpezire ar fi imediat aspru amendate. La noi, nu! Ca să reintre în circulație, șoferii au pus mâna pe lopată și au aruncat zăpada, din nou, pe carosabil pentru a-și debloca mașinile.

Aberantă și superficială nu doar modalitatea pentru deszăpezire, ci și starea actuală a trotuarelor care au devenit veritabile patinoare, periculos înghețate și necurățate. Abia ajung studenții cu picioarele întregi la cursuri. Darminte pensionarii care ies pentru o pâine. Derapajele de pe carosabil s-au mutat pe trotuare. Chiar nu se poate rezolva o problemă în România fără a crea altele? A sosit timpul lucrului bine făcut și a legilor mult mai aspre pentru nerespectarea regulilor de civilitate. E nevoie de mai mult bun simț în prestarea serviciului public față de cetățeni", a scris Andreea Paul într-un mesaj postat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel