Andreea Marin revine la TVR 1 cu o nouă emisiune

Andreea Marin, Ramona Bădescu, Smaranda Vornicu, dar  şi Liviu Mihaiu vor avea emisiuni în grila de toamnă a TVR 1, potrivit unui comunicat al televiziunii publice. 

Iuliana Tudor revine cu "O dată-n viaţă", însă întâlnirea cu vedetele puse în ipostaza de interpreţi de folclor va avea loc joia (ora 21.00) începând cu această toamnă.

De la mijlocul lunii octombrie, Andreea Marin aduce în fiecare duminică seară, la 20.45, "oameni frumoşi, valoroşi şi motive suficiente pentru a simţi că viaţa merită trăită" în emisiunea "Preţuieşte viaţa".

Ramona Bădescu propune ca după-amiezile de duminică să fie petrecute alături de cei dragi, după reţeta "Duminica în familie" (ora 16.00). Iar Smaranda Vornicu promite că sâmbăta după-amiază (ora 15.00), la "De la A la infinit", telespectatorii vor vedea divertisment de calitate, recomandări ale evenimentelor culturale, fragmente din arhiva de aur a televiziunii, informaţie utilă, sfaturi practice, invitaţi unul şi unul.

Tot o noutate a grilei de toamnă este şi emisiunea interactivă, pe teme medicale, a Marinei Almăşan - "37°C". Întâlnirea cu Marina Almăşan are loc sâmbăta, la 10.30.

 Din 8 octombrie, Liviu Mihaiu revine la TVR 1 cu talk-show-ul "Între bine şi rău", "în care spiritele se încing, în care telespectatorii sunt prinşi de subiectele fierbinţi dezbătute, iar publicul nu este format din simpli figuranţi, ci din persoane direct implicate în temele de discuţie", după cum precizează televiziunea publică.

La capitolul filme, TVR 1 începe grila de toamnă cu "Discursul Regelui (The King's Speech)", ce va fi difuzat duminică, 6 octombrie, ora 21.10.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel