Andreea Crețulescu, Oana Zamfir, Ciuvică, Băsescu, replici tăioase. Scandal Antena 3 - RTV - B1 TV - Digi 24

Anul care tocmai s-a încheiat a fost plin de scandaluri la televizor între politicieni și jurnaliști, la ore de maximă audiență, fie că vorbim despre Antena 3, România TV, B1 TV sau Digi 24.

În rândurile de mai jos vă prezentăm scandalurile anului de pe micul ecran:

1. Anul 2016 a început, pe data de 14 ianuarie, cu un scandal monstru între Andreea Crețulescu și Valentin Ionescu, membru UNPR, despre care ziarista spunea că a avut câteva ieșiri sancționabile de către CNA. "L-am invitat pe domnul Ionescu sa paraseasca platoul deoarece, din punctul meu de vedere, limbajul domniei sale era in contradictie cu legislatia audio-vizualului si cu reglementarile CNA. Poti sa ai puncte de vedere diferite fara sa jignesti. Dar, cu aceasta ocazie am o rugaminte si o propunere pentru CNA: si invitatii sa fie sanctionati pentru derapajele de limbaj, nu doar postul TV care gazduieste dezbaterea. E superficial contraargumentul: "De ce ii invitati (daca stiti cum sunt)?".

Invitatii din platou sunt majori, cunosc reglementarile legale si sunt responsabili pentru cuvintele lor. "De ce ii invitati (daca stiti cum sunt)?" Nu stim cum sunt! Dl Ionescu si-a schimbat radical limbajul dupa ce a obtinut un post in guvern. O metamorfoza care nu cred ca-i face bine. Dar, asta e mai putin important. Important este faptul ca acestor invitati nu le pasa daca folosesc un limbaj nepotrivit, daca jignesc, pentru ca stiu ca nu patesc nimic. Singura "sanctiune" posibila e asta! Si maine sunt invitati in alta parte si tot asa", spunea ziarista la acel moment. Vedeți aici toate detaliile.

2. Andreea Crețulescu a avut un schimb dur de replici și cu Virgil Guran. 

3. Traian Băsescu s-a certat cu Gheorghe Piperea și Silviu Mănăstire, în direct, la B1 TV în contextul în care avocatul a vorbit de un acord cu FMI realizat de guvernul Boc. 

"Președinții se pricep mai bine la economie decât avocații. Continuați să bateți câmpii pentru că pe români i-ați prostit cu televizorul. Acolo în studio e un moderator care de abia a venit din concediu și l-a bătut soarele în cap", a mai precizat Traian Băsescu.

"Chiar dacă am venit din concediu am moderat bine emisiunea. Nu am zis nimic rău despre profesia dumneavoastră", a spus Silviu Mănăstire.

"Încetați cu minciunile, domnule Mănăstire. Vă doresc o seară bună. Bateți câmpii în continuare", a zis președintele în finalul discuției.

Gheorghe Piperea a zis că nu îl va da în judecată pe Traian Băsescu pentru jignirile aduse în emisiunea de la B1 TV. Citiți continuarea AICI.

[citeste si]

4. Traian Băsescu a intrat în direct la România TV unde l-a amenințat pe Bogdan Bărbuceanu, avocatul invitat în platou, că îl va da în judecată pentru că a spus că invitații de la nunta Elenei Băsescu sunt penali. "Îl voi da în judecată. Vom avea proces. Și-a permis să spună că marea majoritate a invitaților la nunta fiicei mele sunt penali. Vreau să îi spun acestui avocat că în baza declarațiilor pe care le-a făcut va avea un proces cu mine. Își permite să spună despre 800 de oameni că sunt penali. Dumneata ești un impostor, nu discut. Atât am vrut să comunic acestui avocat - că va avea un proces de calomnie. Nu poți să spui că oamenii care au participat la nunta fiicei mele sunt penali. Dumneata să ai decență când vorbești despre o nuntă la care nici măcar nu ai fost. Vă permiteți să faceți politică și dintr-o nuntă. Puteți să îmi spuneți cine era penal, dintre participanții la nuntă, la momentul la care a avut loc evenimentul?", spunea Traian Băsescu la România TV. Vedeți continuarea AICI.

5. Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost implicat într-un scandal uluitor la Digi 24, cu jurnaliștii Moise Guran și Cosmin Prelipceanu. După ce fiecare participant la discuție și-a exprimat opinia, a izbucnit un schimb acid de replici tăioase între Moise Guran și Eugen Nicolicea ->> Moise Guran și Cosmin Prelipceanu, scandal-monstru la Digi24 cu Eugen Nicolicea- VIDEO.

6. Oana Zamfir a avut un schimb de replici cu Liviu Dragnea, iar la finalul disputei, președintele PSD i-a cerut scuze jurnalistei. Ce s-a întâmplat mai precis vedeți aici.

7. Dana Grecu i-a reproșat lui Ionuț Stroe că este lipsit de bun simț după ce acesta a afirmat, ironic, la Antena 3, că "o să scădem pensiile și salariile". "Numai un om lipsit de bun simț poate da o astfel de replică în spațiul public. E o vrăjeală ieftină. Milioane de oameni au rămas fără 25% din salariu din cauza colegilor dumneavoastră. Nu spuneți râzând că venim să tăiem pensii și salarii. Ironiile ieftine mă scot din minți. Sunteți lipsit de bun simț să aveți o asemenea reacție. Ironiile ieftine păstrați-le pentru debaraua dumneavoastră. Eu știu ce drame au fost, s-au sinucis oameni din cauza tăierilor salariilor cu 25%. Sunteți duplicitar" a spus Dana Grecu la Antena 3.

8. Mugur Ciuvică și Cosette Chichirău s-au certat crunt la Antena 3. Scandalul a pornit de la înregistrarea în care Sebastian Ghiță acuză că Dan Voiculescu a fost condamnat la comandă. Cosette Chichirău consideră afirmația o "speculație" vorbind despre "șpaga de la spitalul Malaxa" și "furtul din banii publici" care sunt situații reale din cauza cărora România nu are autostrăzi. Ulterior, discuția a degenerat. Dialogul complet îl găsiți aici.

9. Codrin Ștefănescu și Traian Băsescu şi-au adresat replici dure legat de acţiunile fostului preşedinte în timpul celor două mandate, dar şi despre ceea ce ar fi făcut Băsescu dacă era în poziţia actuală a lui Klaus Iohannis. Citiți continuarea aici.

10. În acest top merită menționat și dialogul halucinant purtat de Gigi Becali cu Alina Petrescu și Mircea Badea. Omul de afaceri a avut o intervenție în direct la Antena 3 după ce s-a oferit să plătească prejudiciul din dosarul lui IPS Teodosie. A urmat un dialog surprinzător cu Mircea Badea, dar și cu Alina Petrescu, în direct în emisiunea "Esențial".

"Bună ziua, ia spune-mi tu, Alina, de ce zâmbești? S-ar putea să nu mai intru în direct altă dată. Trebuie să fii mai serioasă. Așa te învață bărbatul tău? Să zâmbești? (...) Mie totuși îmi place de tine că ești serioasă și nu te boiești ca altele", a zis Gigi Becali la începutul conversației. Vedeți continuarea aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel