Codrin Ștefănescu - Traian Băsescu, schimb de replici. "Propagandistul nu fuge din studio"

Prezent în platoul România TV la emisiunea moderată de Victor Ciutacu, Codrin Ștefănescu a avut un schimb de replici cu fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Schimbul de replici a avut loc în momentul în care Traian Băsescu a spus că  ”președintele trebuia să convoace din nou consultări după ce a respins prima propunere” pentru a urma ”logica constituțională”, dar și că în timpul mandatului său a apelat la mai multe puncte din Constituție pentru a consulta Guvernul Ponta.

În momentul respectiv, prezent în platou, Codrin Ștefăneascu i-a transmis că ”dumneavoastră ați călcat Constituția în picioare timp de 10 ani. Una spuneți acum, una postați pe Facebook. Vreau să vă întreb dacă i-ați sugerat lui Iohannis la Cotroceni să ne respingă prima desemnare?” moment în care fostul șef al statului a replicat că ”Eu v-o respingeam și pe a doua cu toate amenințările voastre”. 

Ulterior, Codrin Ștefănescu l-a acuzat că are o ”relație personală cu Iohannis” continuând cu ”dacă venea un partid cu 5% la Băsescu să îi ofere prim-ministru îi dădea afară din Cabinet”, făcând referire la propunerea PMP, Eugen Tomac.

Traian Băsescu a replicat spunând că ”ăsta care are păr mai puțin ca mine, e atât de zbuciumat încât nu știe ce aș fi făcut. Dacă venea un partid cu 5% să îmi propună prim ministru în locul lui Ponta, pe ăla îl puneam” menționând că urmărea ”condiții de dizolvare a Parlamentului”

Iată schimbul de replici care a avut loc ulterior:

Codrin Ștefănescu: Încălcând Consituția! Asta l-ați învățat și pe Iohannis la Cotroceni!

Traian Băsescu: Cu propagandistul ăsta cu păr mai puțin ca mine nu am ce să discut.

Codrin Ștefănescu: Vorbesc cu Lucifer. Propagandistul nu fuge din studio și vorbește cu Stăpânul Inelelor.

(...)

Traian Băsescu: Recunosc, m-am băgat în campania din 2008 a partidului. Dar l-am făcut să ia două mandate mai mult decât PSD. Un președinte trebuie să știe când să se bage.

Codrin Ștefănescu: Dar era legal să faceți treaba asta?

Traian Băsescu: A trecut măi Ștefănescule, vrei să mă suspenzi acum?

Codrin Ștefănescu: De câte ori aș avea ocazia aș face-o! (n.r. - A fost replica liderului PSD care a sârnit hohote de râs în platou).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel