Moise Guran și Cosmin Prelipceanu, scandal-monstru la Digi24 cu Eugen Nicolicea- VIDEO

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost implicat într-un scandal uluitor, luni seară, la Digi 24, cu jurnaliștii Moise Guran și Cosmin Prelipceanu. 

După ce fiecare participant la discuție și-a exprimat opinia, a început izbucnit un schimb acid de replici tăioase între Moise Guran și Eugen Nicolicea:

Moise Guran: E un principiu care spune că legea penală mai favorabilă acționează și pentru trecut. Dl Fenechiu explică lucrurile, dar dl Nicolicea este preocupat să mă jignească pe mine. Nu suntem la acel tip de emisiuni în care cel care înjură cei mai tare câștigă dl Nicolicea. 

Eugen Nicolicea: Nici cel care latră cel mai tare nu are dreptate. Și acum să vă explic următoarea chestiune, am înțeles foarte bine ce ați spus cu retroactivitatea sau cu neretroactivitatea legii penale și știu că se aplică. Nu ați înțeles absolut nimic din ce am vorbit cu dl Fenechiu în care eu am explicat și dânsul a acceptat că dacă este ceva declarat neconstituțional nu se mai poate aplica, pentru că prevalează deasupra tuturor legilor Constituția. 

A urmat o observație a lui Eugen Nicolicea neinteligibilă pentru că vorbeau trei persoane în același timp, după care Eugen Nicolicea a continuat: "Ce să-i fac, dacă intervine? De ce s-a gândit acest individ, care avea o chestie mai veche cu mine, s-a gândit el 'băi, sunt mare șmecher aici'. Uite că nu ești mare șmecher, ai arătat că ești vai de capul tău".

Scandalul, continuat de Prelipceanu și Nicolicea

Cosmin Prelipceanu a intervenit și i-a spus lui Eugen Nicolicea: "Vă rog, nu vă permit!". Eugen Nicolicea s-a corectat și a spus despre Moise Guran că "e prost pregătit, un 'prost pregătit' pot să spun". Cosmin Prelipceanu a subliniat că nu-i permite: "V-am ascultat cu mare atenție, v-am acordat tot aspectul pe care-l meritați. Din secunda asta, nu mai aveți ce căuta în acest studio". 

"Bine, eu o să sesizez CNA-ul", a răspuns Eugen Nicolicea. Cosmin Prelipceanu a continuat: "Vă rog să vă folosiți de toate drepturile pe care le aveți la dispoziție, nu vă permit să veniți la noi în studio și să ne jigniți". 

"Auziți, eu am invitat aici pentru că m-ați invitat. Un acolit de-ai dumneavoastră avea o chestie pregătită, da? Subiectul eram eu sau dezincriminarea?", a întrebat Eugen Nicolicea. 

După ce Cosmin Prelipceanu a spus că nu-i permite acest vocabular, Eugen Nicolicea a întrebat de ce i-a permis lui Moise Guran să-l acuze de fapte grave cu dezincriminările. "Ați cerut, conform CNA, să dovedească? Era obligația dvs. De ce i-ați permis acest lucru?", a întrebat Eugen Nicolicea. "Dl Nicolicea, Moise a explicat", a răspuns Prelipceanu. "Nu, nu a explicat", a replicat Nicolicea. "Ba da" a continuat Prelipceanu. "Bun, spuneți-mi ce a explicat atunci", a subliniat Nicolicea. "Moise v-a spus că indirect ați pus la cale eliberarea unor inculpați", a spus Prelipceanu. "Eu? I-ați cerut dovezi? E clară treaba. Nu-l mai reclam pe Moise și vă reclam pe dvs!", a conchis Nicolicea, iar Prelipceanu i-a răspuns: "Mulțumesc! Mulțumesc!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel