Traian Băsescu, scandal MONSTRU după divorțul Elenei: Îl dau în judecată

Traian Băsescu a vorbit pentru prima dată despre divorțul Elenei Băsescu.

Președintele a intrat în direct la România TV și l-a amenințat pe Bogdan Bărbuceanu, avocatul invitat în platou, că îl va da în judecată pentru că a spus că invitații de la nunta Elenei Băsescu sunt penali.

"Îl voi da în judecată. Vom avea proces. Și-a permis să spună că marea majoritate a invitaților la nunta fiicei mele sunt penali. Vreau să îi spun acestui avocat că în baza declarațiilor pe care le-a făcut va avea un proces cu mine. Își permite să spună despre 800 de oameni că sunt penali. Dumneata ești un impostor, nu discut. Atât am vrut să comunic acestui avocat - că va avea un proces de calomnie. Nu poți să spui că oamenii care au participat la nunta fiicei mele sunt penali. Dumneata să ai decență când vorbești despre o nuntă la care nici măcar nu ai fost. Vă permiteți să faceți politică și dintr-o nuntă. Puteți să îmi spuneți cine era penal, dintre participanții la nuntă, la momentul la care a avut loc evenimentul?", a zis Traian Băsescu la România TV.

VEZI ȘI: REACȚIA AVOCATULUI BĂRBUCEANU DUPĂ SCANDALUL CU TRAIAN BĂSESCU - EXCLUSIV

Avocatul a replicat: "Oamenii respectivi nu aveau atunci probleme cu legea. Acum au probleme cu legea".

"Atunci nu mai mințiți. Mi-aș putea imagina și eu că dumneavoastră aveți probleme deosebite. Și veți avea probleme cu mine. Vă asigur. Vă dau în judecată. Vă chem în instanță", a continuat Traian Băsescu.

"Faptul că mă amenințați că voi avea probleme deosebite cu dumneavoastră... cred îmi dă și mie dreptul să formulez o plângere penală, dar nu cred că acesta este scopul nici al meu, nici al dumneavoastră", a replicat Bărbuceanu.

[citeste si]

Traian Băsescu a adăugat: "Ascultă omule... Ești și necinstit. Vezi că eu sunt prin telefon, tu ești în studio... și îți permiți să vorbești peste mine. Ai decență! Îți lipsește și asta... evident! Vreau să mai spun ceva și vă las în pace. Pentru afirmațiile pe care le-a făcut acest avocat... îl voi da în judecată. Nunta fiicei mele nu a fost nuntă de penali. Sigur... care au fost evoluțiile viitoare... reprezintă altă problemă... că doi-trei au probleme, dar deocamdată niciunul nu este condamnat. Când văd speculanți ai acestei situații care nu știu cum să mai toarne otravă... sigur că mă revolt, iar acest avocat va avea un proces pentru afirmațiile pe care le-a făcut astăzi. Mulțumesc pentru intervenție".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel