Andi Cristea, europarlamentar PSD: Siegfried Mureșan lovește din nou

Andi Cristea
Andi Cristea

Eurodeputatul PSD Andi Cristea, vicepreşedinte al comisiei de politică externă din Parlamentul European, l-a demascat pe europarlamentarul PNL Siegfried Mureşan.

”Colegul Siegfried Mureșan lovește din nou... Dragă Siegfried, singurul motiv pentru care te afli la PNL e nevoia de mâini a liberalilor, care mai vroiau încă pe cineva cu "coloană vertebrală" în echipă. Te-au găsit repede căci agitai tu mâinile pe culoare la PE neștiind cum să părăsești formațiunea care te-a adus acolo, PMP. La trecutul mare, viitor pe măsură!

Lăsând însă glumă deoparte, nu ești omul potrivit să vorbești de fidelitate, valori naționale și europene. Dacă nu se rugau niște amici nemți de Macovei, nu te primea în cabinet, iar după aceea, nu te primea nimeni în secretariatul PPE, de unde ai făcut "pasarela" la Băsescu. Doar pentru că ești singura mână ridicată "mediatic" din PNL de la P.E. nu înseamnă că o și ridici bine. Dacă nu crezi, întreabă-ți colegii de partid...”, a scris Andi Cristea, europarlamentar PSD, pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel