Amenințare teroristă pe Aeroportul Otopeni

Un avion venit din Napoli, Italia, este controlat pe

Avionul a aterizat la 11.34, duminică, pe aeroportul Otopeni. Autoritățile române ar fi fost anuntațe că la bordul aeronavei low-cost ce a decolat de la Napoli s-ar putea afla o bombă. Șeful serviciului de presă al SRI, Sorin Sava, a declarat pentru Realitatea TV că amenințarea privește o companie italiană low-cost, nu o anumită cursă. Toate aeronavele ce aparțin acestei companii și vin spre România vor fi verificate, a adăugat Sorin Sava.

Cei 161 de pasageri au fost evacuați, iar Brigada Antiteroristă efectuează procedura standard de verificare a pasagerilor și bagajelor. Șeful serviciului de presă al SRI a mai spus că situația este sub control, îndemnând populația să nu intre în panică, pentru că echipele românești s-au mai confruntat de-a lungul timpului cu astfel de cazuri.

Totodată, două curse low-cost ce urmau să decoleze de pe Otopeni au fost anulate. Zborurile urmau să vină în Bucureşti de la Roma şi Milano. Avioanele sunt reţinute în Italia la sol, până când situaţia de la Bucureşti se va clarifica.

Pe de cealaltă parte, partenerii italieni execută și ei verificări antitero asupra avioanelor care nu s-au ridicat de la sol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel