Ambulanța neagră. Cele mai tari bancuri apărute în mediul online: ''Umblă cu Borcea''

Bianca Ştefan / 08 iul 2018 / 12:51 Salveaza PDF Comentarii
ambulanta neagra
Descriere foto: ambulanta neagra

Ambulanța neagră care răpește copiii pentru a le preleva organe a devenit unul dintre cele mai controversate subiecte în ultimele zile, în România. 

După ce o scriitoare a fost agresată în zona Gării de Nord din București pentru că umbla într-o maşină tip ambulanţă cu care călătorea prin ţară pentru a realiza un circuit intitulat Salvaţi literatura, nici bancurile nu au întârziat să apară pe rețelele sociale. 

Mii de internauți au postat pe conturile de Facebook bancuri referitoare la ambulanța neagră.

''Aveți grijă, este și o ambulanță neagră care răpește asistații social și îi duce la muncă, mare grijă!''

''Am fost urmărit de o ambulanță neagră cu o țâțoasă la volan. Cre' ca voia să-mi ia vreun organ sau ceva. Cu chiu cu vai, abia am intrat în casă să mă parfumez și acum mă duc înapoi să văd ce vrea!''

''Ambulanța neagră nu e aia care te ia, e aia care te aduce înapoi după ce nu s-a mai putut face nimic.''

„Atenție! În Galati a apărut o ambulanță neagră care răpește bărbați. S-au semnalizat deja câteva zeci de dispariții de o noapte. Bărbații ajung după 24 de ore acasă, bulversați și cu memoria ștearsă"

„Catastrofă!!! Pe lângă ambulanțe negre care lasă prin șanțuri copii fără organe, a apărut și ambulanța roz, care umblă cu Borcea și lasă nevestele însărcinate. Share masiv!!! Apărați-vă nevestele, iubitele, amantele!!!”


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25