Ambasador SUA, întâlnire importantă la București

Vineri, a avut loc o intalnire informala intre dl. Dean Thompson, DCM al Ambasadei SUA la Bucuresti, si membrii Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR), la Clubul Diplomatic.

Subiectele abordate au facut referire la aspecte considerate importante din perspectiva parteneriatului strategic: economie, securitate regionala, energie, sector academic si cultural, scrie aid-romania.org.

De asemenea, cu aceasta ocazie, CNMR a prezentat Planul National pentru Modernizarea Romaniei.

Dl. Dean Thompson a apreciat activitatea Coalitiei, precum si larga reprezentativitate a membrilor Coalitiei, subliniind, in acelasi timp, necesitatea continuarii dialogului in scopul stabilirii unor obiective bilaterale concrete.

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei a fost reprezentata la reuniune de către Asociatia pentru Implementarea Democratiei (AID), Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), Consiliul National al Rectorilor (CNR), Consortiul UNIVERSITARIA, Universitatea Politehnica din București, Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), Federatia Nationala Sindicala “ALMA MATER”, Confederatia Sindicala Nationala “MERIDIAN”, Camera Auditorilor Financiari din Romania, Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din Romania (ATSR), Corpul Național al Politistilor, Federatia Patronatelor din Turism si Servicii, Federatia Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara (SINDALIMENTA-FSIA), Asociatia Nationala a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica, Institutul pentru Politici Sociale, Asociatia Viata fara Violenta, Centrul pentru Studii Politice, Strategii si Politici de Securitate, Calea Europeana, Asociatia pentru Integritate Publica.

La finalul intalnirii, dl. Alexandru Cumpanasu, Presedinte al CNMR, a urat anticipat “La multi ani!” Statelor Unite ale Americii cu ocazia Zilei Nationale de pe 4 iulie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel