EXCLUSIV  AMÂNAREA ALEGERILOR în 2020. Ce vor, de fapt, românii. Dâncu: Am descoperit un lucru

Sociologul Vasile Dâncu a făcut o declarație explozivă la emisiunea ”DC Alegi”, privind amânarea alegerilor locale. 

Întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac dacă ar trebui să se țină alegerile locale, dat fiind contextul actual, Vasile Dâncu a declarat că „o să spun părerea mea, dar și părerea celor pe care i-am sondat înainte de a fi președinte al Consiliului Național”. 

„Mai mult de jumătate dintre oameni cred că alegerile ar trebui amânate. De asemenea, există vreo 70% dintre românii care au drept de vot și care spun că le este frică de faptul că ar putea să se infecteze. Jumătate din electoral crede că nu se va putea desfășura tehnic, în condiții foarte bine”, a dezvăluit președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dâncu. 

Vasile Dâncu a subliniat că „un lucru pe care l-am descoperit, foarte important, este că cei în vârstă, pe care unii mizează că vor lipsi de la alegeri, sunt mai puțini speriați decât cei tineri în ceea ce privește Covidul”.

„Va fi o bătălie interesantă: cine își poate duce mai bine electoratul la vot? Chiar dacă pare o capcană în care să cadă stânga, eu cred că PSD va reuși mai bine decât celelalte partide să-și motiveze oamenii să meargă la vot”, a mai spus sociologul Vasile Dâncu, pe baza sondajelor IRES. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel