EXCLUSIV  Am aflat secretul din relația Carmen Brumă - Mircea Badea!

Carmen Brumă
Carmen Brumă

Carmen Brumă și Mircea Badea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Prezentă la interviurile DCNews, Carmen ne-a mărturisit care este secretul celor 18 ani de relație.

Carmen Brumă și Mircea Badea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 18 ani. Care este cheia unei relații de succes? Am aflat totul de la Carmen, în cadrul interviurilor DCNews.

Nu știu cum am reușit. Nici nu ne-am propus. Cred că a contat și lucrul acesta. Am zis: Nu ne-am propus să fim pe viață, să facem un copil, ci pur și simplu am trăit în mod firesc ce ni s-a întâmplat. E adevărat, am trăit doar noi doi, am încercat să ținem terții cât mai departe și uite unde am ajuns. 

Cred că e important să existe de la început o potriveală normală, firească, nu cea impusă, în care tu o forțezi. Tu știi că lui îi place fotbalul și atunci te prefaci: Dacă ai făcut chestia asta, la un moment dat nu o să mai meargă pentru că ție nu îți place fotbalul. La noi nu a fost nevoie, noi nu ne-am prefăcut, au existat lucrurile în mod natural, neforțate și de aici am lucrat, restul e negociere", a zis Carmen Brumă.

Carmen Brumă și Mircea Badea au împreună un băiețel în vârstă de patru ani, Vlăduț.

Vezi și: 

Carmen Brumă, aviz pentru femei: Trebuie să înceapă din prima zi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel