Alina Gorghiu, scoasă din minți în plină stradă. Clipul zilei

Miercuri, în drum spre ieșirea din București, Alina Gorghiu a rămas blocată în traficul infernal și, enervată fiind, s-a filmat pentru a trage un semnal de alarmă.

"Până duminică voi vizita organizațiile județene ale PNL din Mehedinți, Caraș-Severin și Maramureș. În drum spre autostradă, am parcurs 10 kilometri în mai mult de o oră. Nici radare nu pot fi amplasate, ca să fac o glumă pe seama mea. Revenind într-un registru serios, Capitala României, cel mai mare oraș al țării, nu are încă o șosea de centură, după 25 de ani în economie de piață", a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Cât despre Autostrada Sibiu-Orăștie, care s-a surpat la mai puțin de un an de la inaugurare, şefa PNL dă vina pe inaugurarea prematură, deși termenul de finalizare a construcției fusese depășit.

[citeste si]

"Autostrada Sibiu-Orăștie se surpă, după ce a fost inaugurată prematur, în scop electoral, de Guvernul României. Sub actuala administrație centrală nu s-a finalizat nici măcar un kilometru de autostradă contractat în acest mandat. Acestea sunt realitățile pe care PSD nu le prezintă și care mențin România subdezvoltată", a mai scris Alina Gorghiu.

 
Posted by Alina Gorghiu on 14 Octombrie 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel