Alina Gorghiu dă o companie aeriană în judecată. Ce i s-a întâmplat senatorului PNL

Senatorul liberal Alina Gorghiu a anunţat, pe pagina sa de Facebook, că va da în judecată o companie aeriană, pe motiv că i-au rătăcit bagajele. Aceasta a acuzat că a făcut mai multe plângeri în urma cărora i s-a promis că bagajul îi va fi adus, dar a fost nevoită să stea 4 zile doar cu hainele de pe ea. 

"Cum să te descurci 4 zile în Tokyo...doar cu hainele de pe tine. Știți jocurile acelea în care trebuie să enumerăm 3 lucruri pe care le-am lua după noi dacă am pleca pe o insulă pustie? Zilele astea, mi-am dat seama că ar fi fost sănătos dacă m-aș fi gândit, dat fiind faptul că din neglijența companiei de ”elită” Air France, am rămas fără bagajul de cală, 4 zile întregi în Tokyo.

Evident, am făcut plângeri repetate și de fiecare dată mi s-a promis că mâine îmi voi primi bagajul. Au uitat, însă, cei de la Air France, să îmi spună și care ”mâine”. Este o bătaie de joc pe care eu, client fidel al Air France, nu credeam că o să o văd vreodată la această companie. 

Mă aflam la Tokyo în vederea participării la un summit al femeilor lideri politici, pentru 4 zile.
Ca să închei, bagajul meu nu a ajuns nici până azi, deși am asigurarea ca vine exact când ar trebui sa împachetez pentru plecarea spre Romania de mâine-dimineață, la prima oră! 

Nicio companie aeriană nu are dreptul să-și trateze așa pasagerii. Ma gândesc ca ne vom auzi in instanța. Rușine, Air France!", a scris Alina Gorghiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel